Driftstatus

Der er ingen driftforstyrelser

Se den aktuelle status på alle vores servere og tilhørende services her på siden.

02.12.2019  kl.  11:33               Fejlen er fundet og rettet

02.12.2019  kl.  10:41               Der er i øjeblikket registreret driftproblemer på nogen web-servere.

Der arbejdes på at udbedre skaden.

22.03.2017  kl. 10:45               Fejlen er fundet og rettet

18.03.2017 kl. 04:17:33
Der er i øjeblikket registreret driftproblemer på nogen web-servere.

Der arbejdes på at udbedre skaden.

Skulle der opstå et problem med en server eller service, vil det blive vist på denne side og vores systemadministratorer vil blive informeret med det samme, 24 timer i døgnet.

Untitled 1