Opsætning af mail i
Microsoft Outlook 2010

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Microsoft Outlook 2010.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Microsoft Outlook 2010.

2. Vælg menuen Filer derefter punktet Tilføj konto.

3. Sæt flueben i "Konfigurer serverindstillinger eller ydereligere servertyper manuel"

4. Vælg Internet-e-mail.

5. Udfyld felterne som vist, med værdier som er angivet i din oprettelsesmail.

BEMÆRK: Kontonavn er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis john men john@domæne.xxx!
    Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mailadministrationen under dit kontrolpanel.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

6. Vælg knappen "Flere indstillinger" og her fanen "Server til udgående post".

7. Sæt her flueben i "Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse"

8. Gå videre til fanebladet "Avanceret" og sæt porten for udgående server til 25, 587 eller 8080

9. Vælg "Ok" og herefter knappen "Test kontoindstillinger" for at kontrollere alt virker som det skal.

10. Vælg herefter "Næste" og "Udfør".