Opsætning af mail i Mac Outlook 2011 (OSX)

Følgende guide beskriver opsætning af Mail i Outlook 2011 til OSX.

1. Vælg at tilføje en ny POP eller IMAP konto

2. Udfyld felterne med de oplysninger der passer til kontoen du vil tjekke post på. Eksempelvis skiftes "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." ud med fx. "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.", og din indgående server udskiftes med den server der står i din oprettelsesmail.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

3. Når kontoen er oprettet, skal du redigere den og ændre indstillingerne for den udgående server. Det gøres ved at trykke på knappen "More options" hvorunder du skal opsætte login som vist.