torsdag, 17 oktober 2019

Opsætning af mail i Mac Mail (OSX)

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Mac Mail.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel. Hvis du ønsker at benytte IMAP skal du desuden aktivere dette på kontoen samme sted.

1. Åbn Mail

2. Tryk på "Mail" i toppen og vælg "Tilføj konto..."

3. Vælg ”Anden postkonto…”

4. Indtast navn (du kan selv vælge hvilket navn, du ønsker at benytte til din konto), din fulde e-mail adresse, samt adgangskoden du selv har oprettet til din e-mail adresse.

5. Udfyld felterne med de oplysninger der passer til kontoen du vil tjekke post på. Eksempelvis skiftes "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." ud med fx. "Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.".

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com og den udgående asmtp.unoeuro.com

Eksemplet her er til POP, men du kan også benytte IMAP med samme indtastninger hvis du har aktiveret det på din konto. Det gøres under E-mail i kontrolpanel.

6. Oplever du problemer med at sende, kan du efterflg. justere dine indstillinger for den udgående server. Sådan her finder du ind til indstillingerne.

7. Vælg den udgående server du har opsat til kontoen og sørg for ”Navn på server” er asmtp.unoeuro.com. Under ”Avanceret” fanen skal porten stå til 587 og SSL deaktiveres. Kontroller at godkendelsen er sat til Adgangskode og indtast din e-mail-adresse og koden igen (samme som ved indgående).

8. Når opsætningen er korrekt, vælg ”OK” og luk vinduet med kontoindstillinger – sørg for indstillingerne gemmes når du lukker.