Webmail, læs dine mail på farten

Har du ikke nogen fast stationær computer, eller har du brug for at læse dine mails på farten, anbefaler vi at du bruger denne foreløbige webmail som du finder i menuen.

Der er også et link til webmailen i toppen af denne side.  pil 2015

I webmailen skal du logge ind med din e-mail adresse, og den adgangskode du valgte da du oprettede din e-mail konto.

Der vil blive opsat en vebmail til alle mailadresser senere. Den du kommer på er midlertidig.