Udgående mailserver

Som udgangspunkt anbefaler vi at du sender igennem vores udgående postserver.

Alternativt kan du også sende igennem den postserver som medfølger dit internet, hos din internet udbyder. Kontakt her din udbyder for at høre nærmere.

UnoEuro's SMTP server

Du kan bruge UnoEuro's udgående server, kaldet asmtp.unoeuro.com. For at bruge denne server skal du sætte dit mailprogram op til at din /udgående server kræver godkendelse/, og logge ind med samme oplysninger som du bruger til indgående post. Serveren er tilgængelig på port 25, 587, 2525 og 8080.

Nogle internetudbydere forhindre deres kunder i at sende igennem port 25, hertil kan port 587, 2525 eller 8080 forsøges i stedet.

Du kan ikke bruge andre UnoEuro servere end asmtp.unoeuro.com fra dit mailprogram, ej mail.domæne.dk eller smtp.unoeuro.com.