Problemer med at sende igennem asmtp.unoeuro.com

Følgende er løsninger på ofte sete problemer med afsendelse af post via asmtp.unoeuro.com:

• Kontroller du har indtastet "asmtp.unoeuro.com" under udgående server, og at hostnavnet er stavet korrekt.

• Hvis du bruger port 25 til afsendelse, så prøv port 587, 2525 eller 8080 i stedet.

• Kontroller du har sat flueben i feltet "Server til udgående post kræver godkendelse", denne findes ofte under "avancerede kontoindstillinger" i dit mailprogram.

• Kontroller der IKKE er sat flueben i "Log på med godkendelse af sikker adgangskode".

• Kontroller du bruger samme logininformationer til udgående server, som til indgående. Og kontroller disse informationer er indtastet korrekt under indgående server.

• Kontroller antivirus og firewall programmer ikke blokerer forbindelsen. Prøv evt. at deaktivere disse for at se om det hjælper.