Opsætning af mail på Microsoft Surface

Denne guide hjælper dig med at opsætte en IMAP e-mail adresse på en Microsoft Surface Tablet.

Sørg for IMAP er aktiveret på mail kontoen, under Mail administration i vores kontrolpanel.

1. Under Settings, vælg Accounts
  2. Vælg "Add an account"
  3. Vælg "Other account"

4. Vælg "IMAP"

5. Her indtastes e-mail adresse, brugernavn (som er hele din e-mail adresse) og adgangskode. Skift eksempel email adressen ud med din egen e-mail adresse.

6. "Incoming (IMAP) email server" skal være mail.unoeuro.com

7. Deaktiver "Incoming server requires SSL"

8. "Outgoing (SMTP) email server" skal være asmtp.unoeuro.com.

9. Deaktiver "Outgoing server requires SSL"

10. Aktiver "Outgoing server requires authentication"

11. Aktiver "Use the same username and password to send and receive email"

12. Tryk "Connect" når alt er udfyldt