Opsætning af mail på Android telefon

Denne guide hjælper dig med at opsætte en POP3 e-mail adresse på en Android baseret telefon.

Bemærk brugerfladen kan variere alt efter hvilken telefon du har, men oplysningerne er de samme.

1. Åbn mail applikationen

2. Angiv den mail adresse du vil opsætte, samt koden til adressen. Koden valgte du da du oprettede mail kontoen i vores mail administration.

3. Vælg en POP3 konto, eller IMAP (hvis du ønsker at benytte IMAP skal dette aktiveres under Mail administration i vores kontrolpanel først).

4. Indtast oplysningerne til indgående server. Oplysningerne er angivet i din oprettelsesmail fra os.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

5. Angiv oplysningerne til den udgående server, som de er angivet i din oprettelsesmail. Brugernavn og adgangskode, er de samme som du angav til indgående post.

6. Blot afslut opsætningen ved at gå de næste skærmbilleder igennem og efterlad standard opsætningen som den står.