Opsætning af mail på Android tablet

Denne guide hjælper dig med at opsætte en POP3 e-mail adresse på en Android baseret tablet.

Bemærk brugerfladen kan variere alt efter hvilken tablet du har, men oplysningerne er de samme.

1. Åbn mail applikationen.

2. Angiv den mail adresse du vil opsætte, samt koden til adressen. Koden valgte du da du oprettede mail kontoen i vores mail administration.

3. Vælg en POP3 konto (eller IMAP, hvis du ønsker at benytte dette og har aktiveret det under Mail administration i vores kontrolpanel).

4. Indtast oplysningerne til indgående server. Oplysningerne er angivet i din oprettelsesmail fra os.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

5. Indstil hvor tit der skal checkes for mail m.m.

6. Angiv oplysningerne til den udgående server, som de er angivet i din oprettelsesmail. Brugernavn og adgangskode, er de samme som du angav til indgående post.

7. Giv kontoen et ønsket navn, og indtast det navn der skal vises som afsender på dine mails.

8. Kontoen er nu opsat.