torsdag, 17 oktober 2019

Opsætning af mail i Windows 8 Mail

Nedenstående finder du hjælp til opsætning af din e-mail konto i Windows 8 Mail.

Denne guide forudsætter du allerede har opsat din e-mail konto i vores Mail Administration, som du finder i vores Kontrolpanel.

1. Åbn Mail i Windows 8
  2. Vælg knappen "Vis alle i indstillinger", og herunder vælg "Anden konto".
    Under Settings kan du også tilføje nye konti.

3. Du kan finde de korrekte informationer der skal indtastes, i det oprettelsesbrev det er sendt til dig under bestillingen af dit webhotel.

Bemærk Windows 8 Mail ikke understøtter POP3, så du skal aktivere IMAP på den konto du opsætter.

VIGTIGT: Den indgående server skal være mail.unoeuro.com

Brugernavnet er HELE din e-mail adresse og ikke kun eksempelvis john men john@domæne.xxx! Adgangskoden er den adgangskode du har valgt i mail administrationen i vores kontrolpanel.

4. Din konto er nu konfigureret og klar til brug.