onsdag, 21 august 2019

Opsætning af mail i Outlook til iOS

Denne guide hjælper dig med at opsætte en IMAP e-mail adresse i Outlook til iOS.

Sørg for IMAP er aktiveret på mail kontoen, under E-mail i vores kontrolpanel.

1. Åbn appen, indtast din mail adresse og vælg "Add account".

2. Under "Advanced" vælg "IMAP"

3. Sørg for "Use Advanced Settings" er aktiveret og indtast indstillingerne som vist nedenfor. Det eneste du skal udskifte er brugernavn, som skal være din egen mail adresse og koden, som skal være den du selv har oprettet til mail kontoen i vores kontrolpanel.

4. Vælg "Sign in" og kontoen skulle nu være opsat.

5. Oplever du problemer med at sende eller modtage kan du under kontoens indstillinger, ved at vælge "Edit Log-in Information", kontrollere at indstillingerne er opsat som herunder.